T.C. Mİllî Eğİtİm BakanlIğI
OSMANİYE / KADİRLİ - Şehit Muhammet Mustafa Karabörk Fen Lisesi

Kız pansiyonu

Kız pansiyonu

   Tek binadan müteşekkil kız-erkek panisiyonu olarak kullanılmaktadır. Şehit Muhammet Mustafa Karabörk Fen Lisesi Kız Pansiyonu 100 öğrenci kapasitelidir. pansiyonlarımız çağımızın en son teknolojileri kullanılarak öğrencilerimizin hizmetindedir..

    Pansiyonumuzda yemekhane ortak kullanım alanıdır, her katta giriş kısımlarında oturma salonları bulunmaktadır.Her katta öğrencilere ortak kullanım alanı olarak ütü odası, tuvalet, banyo, çamaşır makinası, asansör sunulmuştur. Her odada çalışma masaları bulunmaktadır.Pansiyon girişinde yapılan ayakkabılıklar sayesinde öğrenciler bina içinde terliklerle gezmektedirler. Ayrıca pansiyonumuz doğal gazla ısıtılmakta ,24 saat sıcak su bulunmakta ve öğrencilerimiz tek kişilik bazalarda yatmaktadır.

     Şehit Muhammet Mustafa Karabörk Fen Lisesi Pansiyonu çağımızın ihtiyaçlarına tam anlamıyla karşılık veren modern bir pansiyondur. Öğrencilerimiz pansiyonumuzda ev rahatlığında öğrenimlerini devam ettirmektedirler. Her türlü modern cihazlarlar ile techiz edilmiş pansiyonumuz, öğrencilerimizin başarılarına büyük katkılar sağlayacaktır.

YEMEKHANE

Yemekhanemiz pansiyon giriş katında bulunmaktadır.Yemekler mutfağımızda özenle pişirilip yemekhanemizde servis edilmektedir. Her yemekten günlük numuneler alınmaktadır. Hijyen ve temizliğe azami dikkat gösterilmektedir.Yemek listemiz öğrenci temsilcileri ve pansiyondan sorumlu müdür yardımcısı tarafından aylık olarak düzenlenmektedir.

ODALAR

Odalarımız üç kişiliktir. Ayrıca her öğrenci için şahsi eşyalarını koymaları için bir dolap bulunmaktadır. Oda zemini Parke ile kaplıdır. Her odada öğrencilerin ders çalışabilmeleri için çalışma masaları bulunmaktadır.

 

 

 

10-06-202010-06-202010-06-202010-06-2020

Paylaş Facebook  Paylaş twitter  Paylaş google  Paylaş linkedin
Yayın: 10.06.2020 - Güncelleme: 10.06.2020 23:51 - Görüntülenme: 3029
  Beğen | 17  kişi beğendi