OSMANİYE / KADİRLİ - Şehit Muhammet Mustafa Karabörk Fen Lisesi

Turgay ERİŞ - Okul Müdürü

1971 Yılında K. Maraşın Andırın ilçesinde doğdu. İlkokul ve ortaokulu Andırında, Lise  Eğitimini Kadirli Lisesinde,Üniversite eğitimini ise Samsun 19 Mayıs Üniversitesi Kimya Öğretmenliği bölümünde tamamladı. 1998 yılında Ş .Urfa´da Kimya öğretmeni olarak göreve başladı. 2012 yılına kadar değişik liselerde Kimya öğretmeni ve yönetici olarak görev yaptıktan sonra 2011 yılında kazanmış olduğu yöneticilik sınavıyla, 2012 Yılında Osman Gazi Anadolu Lisesine müdür yardımcısı olarak atandı.2015 Yılında ise Kadirli Anadolu Öğretmen Lisesine Müdür Baş Yardımcısı Olarak görevlendirildi. 1 Temmuz 2016 tarihinde Şehit Muhammet Mustafa Karabörk Fen Lisesinde Okul Müdürü olarak göreve başladı ve halen bu görevini sürdürmektedr. Korkut Ata Üniversitesi Mühendislik ve Teknoloji yönetimi alanında Yüksek Lisansını tamamlayan Turgay ERİŞ Evli ve iki çocuk babasıdır.